Ad van Drunen:

46 jaar jong en getrouwd met Ceciel. Samen hebben ze 2 zoons: Igor 13 jaar en Joeri 15 jaar.
In het dagelijkse leven is hij eigenaar van APK Service Vlijmen waar hij samen met Martin en Mathieu een neutraal APK keuringsstation runt.

Het spelen met 4x4 auto’s, de rally Parijs–Dakar en op internet rondsnuffelen zijn de dingen die veel vrijetijd van Ad vragen.
Door deze 3 dingen samen te voegen kwam al snel de DREAM boven drijven om Amsterdam–Dakar te gaan rijden.

Bart van der Pasch:

35 jaar jong en getrouwd met zijn Nicole. Samen met zoon Nick 11 jaar en dochters Ayla 9 jaar en Demi 8 jaar hebben ze hun stek in Drunen gevonden.

Een uit de hand gelopen hobby van Bart, het sleutelen aan auto's heeft er toe geleid dat hij sinds enkele jaren zijn eigen garage bedrijf heeft: ABT Service Vlijmen waar hij samen met zijn vader Rien vele uren doorbrengt.
Toen Ad vroeg of dit niks voor hen beide was werd de DREAM voor alle twee alleen maar groter.

De Achterban:

De grote vraag was alleen hoe onze vrouwen en kids hier over dachten. Eerst een paar dagen extra aandacht voor het gezin. En daarna op een goed moment onze DREAM verteld. Maar na een samenkomst van ons allen kon iedereen er mee leven. Het DREAM-TEAM was een feit.

Rocky:

Daar Ad aan iedereen wist te vertellen hoe goed een Daihatsu Rocky is, was de keus snel gemaakt. Het moest een Rocky worden. In de schuur van de Modderleeuwen werden er 2 gevonden. Een diesel, maar die was een paar weken geleden op zijn kant gelegd door Ad en had nogal wat schade. Ook stond er het afgedankte lieveheersbeestje van Ceciel, een softtop op benzine maar met kapotte motor. Voor € 500 hebben we het onderstel van de diesel en de bovenkant van de benzine gekocht. Dit ombouwen doen we zelf bij ABT Service Vlijmen en mag niet meer kosten dan €150. Maar Bart kennende moet dit lukken. Dus gaan we rijden met een Daihatsu Rocky softtop diesel uit 1989. Oftewel lekker offroad dieselen met open kap.