Vandaag telefoontje gehad van de VARA!

Ze vroegen of wij morgen tijd hadden om nog even in het programma Spijkers met Koppen verslag te doen over de challenge en het goede doel. Helaas is hier geen tijd voor i.v.m. de grote start. We hebben wel afgesproken om na de challenge een verslag te brengen over wat we beleeft hebben. Nieuwe ontwikkelingen hierover volgen nog.

Groetjes Ad en Bart
posted by: Bart 5/11/2004


Gisterenavond blij verrast!!!

Kom je thuis na een dag hard werken wordt je thuis blij verrast door een surprise party van vrienden, kennisen en familie. Op deze manier wil ik iedereen hier hartelijk voor bedanken. Vooral Nicole (mijn vrouw) die op dit leuke idee is gekomen. Door alle steun van iedereen weet ik dat Ad en ik er heel goed door gaan komen.

Familie, Vrienden ,Kennisen en Sponsors.......Bedankt voor het mogelijk maken van onze droom.

Groetjes Ad en Bart
posted by: Bart 5/11/2004


Leuke mededeling!!! Vandaag sateliet telefoon opgehaald voor een optimaal bereik voor het thuisfront. Je gelooft het niet maar we kregen nog 50% korting op de huurprijs ook. Op deze weg willen wij Telecom RentCenter Schiphol dan ook hartelijk bedanken.

Groetjes Ad en Bart
posted by: Bart 5/11/2004
Vandaag naar de Lifestyle beurs geweest. Om 10.00 uur vanmorgen het bord voor de posters opgeladen en klaargezet. De auto leuk geparkeerd en wachten op toeschouwers en nieuwe vrienden. Rond de middag eerste nieuwe vriend gemaakt en een uur later de tweede. Gelukkig niet te veel kou geleden door de mooie warme nieuwe gesponsorde jassen. Op deze jassen veel positief commentaar gehad. (kleren maken de man) Om omstreeks 17.00 uur naar huis gegaan om nog enkele aftellende uurtjes met het gezin door te brengen.

Groetjes Bart, Ad en Arjan

posted by: Bart 31/10/2004


Als je bij vrienden van het Dream-Team op bezoek bent gaat het natuurlijk over........
De een gaat een kaarsje voor ons opsteken. Een ander vond de kwaliteit van de foto's die wij zelf maken niet zo best. Ze vond dat we haar camera maar mee moesten nemen, die was veel beter en konden we mooiere foto's op de site zetten. Dus van nu af zullen onze foto's nog mooier zijn.

Groetjes Ad en Bart

Ps: Nicole, de eerste nacht slapen Bart en ik in een bed van 1.60 m. breed, is dat te doen??
posted by: Ad 30/10/2004


Nu kan er een raampje sneuvelen want we hebben er een nieuwe sponsor bij !!! Direct Autoglas levert op locatie. Mooi bekeken toch. Rob en Jaqueline Bedankt!! Net een proefrit gemaakt en gelijk een motorblok voor onze mede-challengers de motorrijders opgehaald. Wij nemen dit mee voor hun als reserve. Leuke avond gebabbeld over wat allemaal nog komen gaat. Ook hebben we de headsets van Ton uitgeprobeerd en moeten we er allebei nog erg aan wennen om met oorkappen op te lopen. Maar met een geluiddruk van maar liefst 95dB continue is dit echt noodzaak! Dit was het dan weer voor even en morgen de laatste voorbereiding doen voor de lifestylebeurs.

Groetjes Ad en Bart
posted by: Bart 29/10/2004


Morgenmiddag (29-10-04) gaan Ad en ik de geleende headset van onze vriend Ton uittesten. Deze headsets kun je ook uitzetten zei Ton als je elkaars commentaar beu bent. Verder zijn ze natuurlijk berehandig als je wel wilt communiceren in onze Rocky (met radio uit kun je elkaar al niet meer verstaan door het lawaai ± 195 dB die de auto zelf teweeg brengt)
Middels deze weg willen wij Ton dan ook hartelijk bedanken voor het "vertrouwen" in ons en hopen dat we de headset zonder overdreven veel bloedspatten kunnen retourneren.

Ton bedankt namens Ad en Bart.
posted by: Bart 28/10/2004


Op Omroep Brabant was afgelopen week een leuk filmpje te zien over Ad, Bart en enkele mede-challengers.Groetjes, Arjan
posted by: "Webmaster" Arjan 29/10/2004


De agenda voor de komende tijd:

29-10-04
10.00 uur Jassen ophalen bij Cools belettering en reclame
11.00 uur Mediatraining bij De Heusdense Courant

30-10-04
Klaar maken voor de LIFESTYLEBEURS

31-10-04
LIFESTYLEBEURS

01-11-04 04-11-04
Inpakken en eventuele reparatie's

05-11-04
Knus avondje met familie (Snif, snotter, snik)

06-11-04
11.00 VERTREK !!!!!!!! Jippieeeeeee
posted by: Bart 28/10/2004


Vandaag is de auto flink vertroeteld en nagekeken. Diverse kleine probleempjes en frustraties aan de auto weggenomen. Nu is hij volgens mij voor 98% klaar voor de challenge. Nog een paar kleine dingen en dan!!!!

Groetjes, Bart en Ad
posted by: Bart 28/10/2004


Laatste nieuws: Vandaag een spontaan telefoontje gekregen van ABAB accountants dat ze voor de 3 onderwijzers in Kerr Sering 8 x hun maandsalaris zullen sponsoren. SUPER en hartelijke dank. De sticker is besteld.
Van Dal Automaterialen uit Vlijmen heeft een EHBO koffer voor onze auto samengesteld. Je kunt niet bedenken wat er niet in zit, hopenlijk hebben we er niets van nodig. En je raad het al voor de prijs van 0.00 euro. Geweldig.
Ook zijn we er uit hoe we tijdens de challenge elke dag de site kunnen bijhouden. Door een reserve motorblok en wat onderdelen voor de motormuizen in te pakken mogen we hun satelietinternetverbinding gebruiken, maar dan moeten we wel bij ze in de buurt blijven. Morgen gaat de auto bij ABT Vlijmen op de brug voor de laatste verwenbeurt en Bart kennende zal hij verwend worden.

Tot later, Ad.

PS: De Auto is al aangekocht door de Verenigde Oliefabrieken. Hun directeur zal in Gambia aanwezig zijn en de auto schenken aan hun plaatselijke agent. (al weer een feestje.! )

Groetjes Ad
posted by: Ad 25/10/2004

Vandaag heeft Ad een zware dag gehad met onze grote sponsor. Om ongeveer 10.00 uur in of op zestienhoven om de motorkap te laten bestikkeren. Dit heeft enige tijd gekost want hij was pas om 15.00 uur terug (zou hij aan het vliegtuigspotten zijn geweest?) Hierna enkele foto's gemaakt van de nieuwe sticker en auto om deze op de site te zetten en te drukken op 2 teamshirts. Bedankt Thea..

Verder zijn er vandaag nog 2 teams op visite geweest om hun aan hun barrel nog kleine aanpassingen te doen. Dit waren team SpaceDust. Jan kwam een velg tekort en deze hadden wij nog wel voor hem liggen.
Dan team 1113, Pierre, Anne en Eva. Anne was blijkbaar bang dat Pierre de auto op stenen zou rijden want zij wou namelijk een beschermplaat onder de motor gemonteerd hebben (goed dicht want er mocht geen zand tussen komen. Verder nog effe de uitlaat van de MB gelast en ze zijn technisch weer op orde. Dit was het zo ongeveer voor vandaag.

Groetjes Ad en Bart

Verenigde Rotterdamse Oliemaatschapijen BEDANKT!!
posted by: Bart 22/10/2004

Goede tijden drukke tijden.

Wat hebben we deze week weer geregeld:

Batterijen voor de zaklampjes gekregen van MOBIVISION, twee afsluitbare kratten voor achter in de auto, aluminium zandrijplaten op maat gemaakt door en naar idee van Peter van Wijk van GJK TECHNIEK. Ook heeft Omroep Brabant opname gemaakt van het Dream-Team samen met Henk Verschuren die op een Yamaha xt 500 ook aan de challenge gaat deelnemen. We hebben samen een uurtje lekker gespeeld in de duinen bij Duinoord. Uitzending volgende week ergens tijdens het nieuws op het halve uur. Morgen even in Rotterdam stickers plakken van de olie boeren. Op ons 'hondehok' is bijna geen leeg plekje meer te vinden, ik denk dat we een aanhanger nodig hebben voor alle sponsors.??

groeten Ad en Bart

PS woensdagavond hebben we proef gepakt alles gaat erin !!!!!
posted by: Ad 21/10/2004

Reportage Barreldag Strand Blijburg

Voor een zware rit van meer dan 6000 kilometer moet je voertuig in prima conditie zijn. Nou, daar denken de deelnemers aan de alternatieve rally Amsterdam - Dakar toch echt anders over. Zie voor de volledige text het Veronica Magazine nr 43, blz 54
posted by: "Webmaster" Arjan 20/10/2004

Jongensdroom wordt inzamelrace voor schooltje in Gambia

Amsterdam - Dakar in hondenhok op wielen.

Op 6 november gaat voor het "Dreamteam" Ad van Drunen en Bart van der Pasch een jongensdroom in vervulling: het rijden van Amsterdam - Dakar in een 4x4 auto. Niet in een ultramoderne woestijnvreter, maar, zoals Ad het zelf noemt, in "een hondenhok op wielen", een Daihatsu Rocky Softtop uit 1989. Alle auto's die in deze race meedoen, mogen namelijk niet duurder zijn dan €500,- en worden bij aankomst geschonken aan een zelf gekozen goed doel. Zie voor de volledige text in de Scherper en dan menu-item Artikelen, week 43.
posted by: "Webmaster" Arjan 20/10/2004

18 oktober 2004

1e Amsterdam Dakar Challenge levert meer dan €120.000 op voor goede doelen. Wat begon als een grap is uitgelopen op een mega liefdadigheid evenement dat meer dan €120.000 euro zal opleveren voor goede doelen in Gambia en Senegal. Zie verder...Nieuwsflits
posted by: "Webmaster" Arjan 19/10/2004

SCHEUREN DOOR DE SAHARA {HP/DE TIJD, 24 september, 2004}
Naast de rally Parijs-Dakar is er straks Amsterdam-Dakar: in een oud brik crossen door de woestijn. Gewoon 'fun' of een riskante onderneming. Zie verder...Nieuwsflits
posted by: "Webmaster" Arjan 19/10/2004

Zoals je op de foto kunt zien hoeven we op onze trip niet van de honger om te komen. Hans v.d. Eerenbeemt heeft bij de landmacht een goed woordje voor ons gedaan. We hebben verschillende paketten gekregen van goulash tot chocolade repen. Ook Bart heeft de pakketten eens goed bekeken en omdat er geen verse groenten bij zitten is het goedgekeurd. Hans met jou als militair moet Nederland zich wel veilig voelen. Bedankt.
posted by: Ad 18/10/2004

Vandaag samen met de Modderleeuwen naar Veldhoven geweest. Ik heb wel aan Bart en Rien moeten beloven dat ik ons beestje met respect zou behandelen. Als je de foto's ziet van ons beestje op de zandberg: dit is het werk van Bart. Ook hebben we Jan en Jasper van SpaceDust, een ander Amsterdam-Dakar team laten zien waar een 4x4 in staat is. Volgens mij zijn ze wel onder de indruk. Al bij al weer een leuke middag gehad. Alleen jammer voor Bart dat hij op sleep achter een Daihatsu!! naar huis moest. Kijk maar eens bij Modderleeuw.

groeten de MODDERLEEUWEN.
posted by: Ad 17/10/2004


Vandaag hebben Frans en Annie Klerx een gule gift gedaan voor de kinderen van Picca. Bovendien heeft Frans een kleine slijptol gesponsord welke we niet mee terug mogen brengen! Samen zijn ze in het voorjaar met een zeer oude Volvo naar Marroko geweest. En volgens hun komt alles goed. Annie en Frans, we hopen net zo van de reis te genieten als jullie. Bedankt!!!!!!!!!

Groetjes Ad en Bart
posted by: Ad 17/10/2004


Wat is het leven toch zwaar!! Zaterdagavond samen met Bart en Arjan (onze webmaster) achter in de auto van de Barrelbrothers naar Amsterdam afgereisd!
2 teams uit Amsterdam hadden een borrelavond georganiseerd. De teams die deze avond hadden georganiseerd wonen in een oude school. Het feestje was in de gymzaal die omgebouwd is tot een grote feestwoondiscoslaapkamer. Je raad het al het werd erg laat/vroeg.

Zondagmiddag was er een BBQ bij Cor van de Barrelbrothers. Onder het genot van Gambiaans eten hebben Tine en Omar verteld over het schooltje. Nu weten we het zeker, ze hebben onze hulp heel hard nodig. Ook hebben we kennis kunnen maken met de achterban van de andere teams die PICCA steunen, het is al een grote familie. Met de steun van deze achterban en de verhalen over het schooltje komt onze droom weer een stukje dichter bij.
posted by: Ad 11/10/2004


Vandaag heeft Ad zijn werk laten varen om de finishing toutch te geven aan de imperiaal. Hij heeft de nieuwe accesoires mooi zwart gemaakt. A.B.T. Vlijmen heeft een andere zwarte jerrycan gesponsord. Deze staat mooier op de imperiaal. Om 15.00 uur was het dan zover en werd er alvast een foto gemaakt voor in de VLIJMSCHERPER. Morgen alleen het interview nog en dan kan het volgende week gepubliceerd worden.

Groetjes Ad en Bart
posted by: Bart 8/10/2004


Vanavond naar Meubelmakerij Joop Erven geweest in Esch voor de Betimmering aan de binnenzijde van de auto. Jack en Joop weten elkaar hierin goed aan te vullen maar wensen liever niet op de foto te gaan (Heb ik op een listige manier toch nog foto's weten te maken). Nu hebben we een zeer mooie afsluitbare kist en een vlakke laadvloer!! Elke centimeter wordt door Jack zo benut dat de achterdeur niet meer sluit (Auto te lang en te breed geworden). Joop heeft vervolgens laten zien dat ook hij rocky specialist is en heeft de deur opnieuw afgehangen. Ook hebben we bij "onze" siersmit Maarten Timmermans nog wat aanpassingen gemaakt aan de imperiaal. Koffer en jerrycans erop gebouwd. Maarten bedankt!!!
Ook hier had ik nog enkele foto's gemaakt. Om ongeveer 22.30 naar Joop voor een bakkie en de foto's met hulp van Joop doorsturen. Helaas wist Joop het hier voor elkaar te krijgen om ze te wissen. Joopie heb je het toch voor elkaar om niet met je gezicht op de site te komen. Jongens allemaal ontzettend bedankt voor jullie inzet!!!!
Groetjes Bart en Ad
posted by: Bart 6/10/2004


Vanmorgen gesprek gehad met Martin en Wijnand van Delft over onze presentatie op de lifestyle beurs in de Voorste vennen. Zondag 31 Oktober. Komt dat zien.

Groeten,
Bart
posted by: Bart 5/10/2004

Ook Internationaal Transportbedrijf KUIJS bv in Vlijmen kon natuurlijk niet achter blijven om te sponsoren.
Voor hun auto's is 6000 km een peulenschil, maar ja die worden dan ook piccobello onderhouden!!!!
Voor wat ze nog meer doen kun je een kijkje nemen op www.kuijs-transport.nl
Bedankt voor de steun.

Ad
posted by: Ad 5/10/2004

Wat kun je zoal op een zaterdag regelen. Eerst bij Joop in de schuur rondgesnuffeld en gevonden: Brandblussers, BBQ bouwpakketen, muggenkaarsjes en een doos zaklampjes. Mooie ruilopjecten voor andere teams en de eerste BBQ is al geregeld: in Gibraltar dus als je zin hebt kom maar langs. Ook hebben we een mooie sponsordeal met ERVEN TRADING INTERNATIONAL kunnen regelen. ETI doet in- en export van alles wat met dierenverzorging te maken heeft.
Hanneke en Jos bedankt en als je in Gambia bent, ga even bij het schooltje langs.

Omdat we toch in Breda waren even langs geweest bij 4x4cars. Ik wist dat ze daar een stapel kisten hadden liggen en 2 van die kisten voor het DREAM-TEAM was geen enkel probleem. Ook hiervoor onze hartelijke dank. Kunnen we deze week weer even langs bij JOOP ERVEN MEUBELMAKERIJ en SIERMETAAL TIMMERMANS om alles te laten inbouwen. En zoals je weet: HET IS NIET BELANGRIJK WAT JE KUNT MAAR WIE JE KENT.

groeten Ad en Bart
posted by: Ad 3/10/2004

We hebben er weer twee sponsoren bij. KOC AUTO'S uit Haarsteeg en RUUD'S AUTO'S uit 's-Hertogenbosch. En zij doen en je raad het natuurlijk al in AUTO'S

Ruud en Sali bedankt namens het DREAM-TEAM
posted by: Ad 29/9/2004

Vandaag is de beslissing gevallen. De harde kern van de supportersclub gaat naar Gambia. Rien heeft al net zo veel aan ons beestje gewerkt als wij er in zullen zitten. De nieuwe stoelen zijn ook door hem ingebouwd. Ze komen uit de Cabrio Fiesta van de carnavalsclub, kan die ook naar de sloop. Dus Rien en Suze, zorg dat het pilsje koud staat voor ons in Gambia!!
posted by: Ad 29/9/2004

Hallo Picca-fans,

Hier een klein overzicht van de spullen die we tot nu toe voor de kinderen in Kerre Sering verzameld hebben. Met een overweldigende bijdrage via Marianne....Die op 26 november een selectie van deze spullen zal meenemen naar Gambia, 60 kg om precies te zijn. Al het overige geven we aan Tine zodat het misschien met het volgende schip mee kan. We zijn de hele avond bezig geweest om de tekendozen te ontmantelen. Er zijn 1200 potloden, 60 puntenslijpers, 1200 stiften en 600 magic markers van Bruynzeel door onze handen gegaan. Verder stonden er denk ik wel 80 verschillende educatieve spellen en blokpuzzels, vliegtuigjes, autootjes, 70 pakken krijt met bordenwissers en wat al niet meer. We hebben 1000 pennen (nog mooie ook, ik ben jaloers) 60 schriften, 30 kladblokken, frisbees, houten blokken. En hoe dat eruit ziet ; dakar.pundamilia.nl/schoolspullen

Groetjes ook namens Bas, Marianne en Hessel

Sandra
posted by: Sandra Brandenburg 28/9/2004

Hallo,

Jullie geld is opgestuurd naar Gambia. (Edit: dwz alvast 200 euro)

Er wordt mee aangekocht:
18 schoolbankjes
10 engelse boeken
10 wiskunde boeken
10 sociale studieboeken
4 maanden huur
1200 dalasis voor de vrouw die water haalt voor de school
het contact met ons via e-mail
andere dringende onkosten van de schoolmaster.
Nogmaals heel hartelijk bedankt, Ad en Bart, en jullie sponsors!!!! Kebba Jallow, de schoolmaster, is in de wolken!

Groetjes Tine en Omar
posted by: Tine Callewaert 28/9/2004

Na de uitzending bij SBS 6 in Hart van Nederland over de Barreldag krijgen wij steeds de vraag waarom wij zelf niet in beeld waren. Maar na de uitzending van de regio tv heeft het team besloten om eerst een cursus media training bij Joop v/d Ende te gaan volgen. Of toch maar eerst een beetje sportschool (Peter iets voor jou?) We zullen zien.

Groetjes Ad en Bart
posted by: Ad 26/9/2004

De Barreldag was een succes. Dat belooft wat voor de challenge. De foto's staan klaar op 'Barreldag'.

Groetjes Arjan
posted by: "Webmaster" Arjan 26/9/2004

Vanmiddag om 1 uur afgesproken in Vlijmen voor de barreldag. Na het Brabantse kwartiertje vertrokken richting Amsterdam gevolgd door de webmaster en de harde kern van supporters. Op het strand van Ijburg de eerste ontmoeting met de mensen van 'Lekker Belangrijk' en ook de Pajero van de 'Barrel-Brothers' heeft het gehaald. Ik denk dat we tijdens de challenge veel met elkaar zullen optrekken en veel lol zullen hebben. Na het nodige papierwerk en wat inkopen de benodigde spuiten gehaald bij de reisdoktor. Ook hebben we Bart en Maurice van team 'Last Samurai' ontmoet en die hebben waarschijnlijk de ruimte op de motorkap van onze Rocky verkocht aan een sponsor. Bedankt jongens.
Rocky is nu ook voorzien van de officiële challenge stickers en begint er al zin in te krijgen. Als de barreldag een voorproefje is van de challenge: stukje rijden, auto's duwen, auto's lostrekken, wachten in de rij en een lekker pilsje dan komt het helemaal goed.

Groetjes Ad en Bart
posted by: Ad 25/9/2004

Vanmorgen eerst de dynamo nagekeken en de koolborstels vervangen. Hij werkt weer perfect. Mathieu bedankt voor het inbouwen van de door jou gesponsorde radio !!!!
Nog een paar kleine dingen en we zijn klaar voor de Barreldag a.s. zaterdag (Vuurdoop retourtje Amsterdam) als hij dit haalt haalt hij ook Gambia.

Groetjes Ad en Bart
posted by: Bart 23/9/2004

Woensdagavond 18.30. Snel naar Timmermans Siermetaal om de imperiaal op orde te maken. Na wat overleg besloten om de imperiaal demontabel te maken (ik wou hem eerst vastlassen op de body). Maarten had toch een beter idee!!! Na wat slijpen, zetten, lassen, zagen, begon er al wat vorm in te komen. Om ongeveer 22.15 was hij pasklaar en konden we hem monteren. Na een geweldig idee van Maarten(een echte vakman volgens Rien en Bart) een speciale steun gemaakt voor de 2 reservewielen. Puik ideetje Maarten!!! Om ongeveer 23.00 weer terug op huis aan waar ter hoogte van Cromvoirt de dynamo de geest geeft. Morgen eerst nakijken !!!

Maarten, Rien, Jack en Joop bedankt voor jullie hulp!

Groetjes Bart DREAM-TEAM

P.S Nog geen foto's Maarten ik ben namelijk mijn fototoestel kwijt.
posted by: Bart 22/9/2004

We hebben er weer een sponsor bij: VAN DRUNEN AUTO's uit Nieuwkuijk. Ze doen daar hoofdzakelijk Nissan Patrol. Dus als je er een zoekt of onderdelen nodig hebt bel ze even

Groetjes Ad en Bart DREAM-TEAM
posted by: Ad 22/9/2004

Hoe kun je het nieuwe schooljaar beginnen zonder genoeg bankjes en boeken voor de kinderen. Wij hebben namens de vrienden van het DREAM-TEAM €200 gestort op de rekening van Picca zodat ze er voor kunnen zorgen dat het schooljaar goed kan beginnen. Kunnen we straks als we in Gambia zijn foto´s maken en de vrienden van het dream-team laten zien wat zij al gedaan hebben.

Groetjes Ad en Bart DREAM-TEAM
posted by: Ad 21/9/2004

Het gaat goed komen met ons project in Gambia. Heb gisteren contact gehad met Tine, de oprichtster van Picca. Ik heb haar kunnen vertellen dat niet alleen het DREAM-TEAM maar ook team “Lekker Belangrijk” en de “Barrel-Brothers” het schooltje in Kerre-Seringe gaan steunen. Meer info over deze teams vind je op www.amsterdamdakar.nl. en dan naar deelnemers groep 1. Ook gaan we kijken of we nu al iets voor het schooltje kunnen doen. Ze hebben dringend behoefte aan van alles. We houden jullie op de hoogte

Groetjes Ad en Bart
posted by: Ad 18/9/2004

Vanochtend vroeg opgestaan met houten hoofd. (ik heb namelijk een bruiloft gehad die gezellig was) Om ongeveer 9 uur opgehaald door Ad om foto's te laten maaken voor de visums. Hierna het intervieuw voor de lokale omroep (HTR) opgenomen. Dit was life dus best spannend. Ad heeft de smaak te pakken en is al bijna een echte Filmster!!!!

Dit was eigenlijk de grootste gebeurtenis van deze week.
A.S. Woensdag gaan we beginnen met de imperiaal en de bestuurdersstoel .

Groetjes Bart en Ad
posted by: Bart 18/9/2004

Vandaag bezoek gehad van een echte Dakar veteraan, hij gaat voor de 3e keer Parijs-Dakar rijden. Dit jaar als navigator in een rallytruck. We hebben hun auto langs die van ons gezet en zoek maar naar de verschillen. Kijk maar eens bij FOTO's.
En alweer een sponsor erbij. KLUITMANS 4X4 AUTOTECHNIEK. Harrold bedankt.

Groetjes Ad
posted by: Ad 16/9/2004

Deze week van alles en nog wat gedaan. Extra tank ingebouwd. Verlichting op orde gemaakt en voorgloeisysteem gemaakt. Weer een nieuwe sponsor: Autogigant Brabant Nieuwkuijk. Lekke band rechts achter gerepareerd. Nu lekker effe een weekendje uitrusten.

Groetjes Ad en Bart
posted by: Bart 10/9/2004

15.00 uur. Eindelijk is het dan zover. Onze "Filmcariere" kan beginnen. We gaan op locatie en rijden dus naar duinoord. Dit lijkt namelijk wel een beetje op de woestijn. Na eerst een paar rondjes gereden te hebben op de duinpan begon het interview. Dit was toch weer anders dan onze vuurdoop op Biezenmortelse dag. Hier moesten we namelijk in de camera kijken dat viel niet mee met de zon in de ogen!!! De temperatuur was goed en leek wel echt gambiaans !!! Gelukkig zijn we er goed doorgekomen en willen we op deze wijze hosTV bedanken voor alle medewerking.

Groetjes Ad en Bart
posted by: Bart 6/9/2004

Samen met Ad naar de Biezenmortelse dag geweest. Ad en Ceciel hebben de auto netjes gewassen en hij blinkt goed en valt goed op. Ook weer enkele vrienden over de streep getrokken en alweer een nieuwe sponsor: BEUKENHOF GROEPSACCOMODATIE uit Biezenmortel. Verder hebben we onze eerste interviews gegeven. Niet altijd even handig maar we hebben geoefend voor morgen bij de opname's van hosTV. Leuke dag gehad met allebei de families. Ga nu lekker uitrusten voor morgen!!!

Groetjes Ad en Bart
posted by: Bart 5/9/2004

Hij loopt !!!! We zijn net terug van een proefrit. De auto loopt goed. Nu alleen nog wat extra aanpasssingen en de finishing touch. Dit allemaal nadat we net besloten hadden om de Biezenmortelse dag over te slaan i.v.m. tijdgebrek. Na telefoontje van Ad woendagavond toch maar aan de gang gegaan i.v.m. filmopname 's maandagmiddag op locatie met rijdende auto!!! Dus nu toch naar de Biezenmortelse dag !!!
P.S. er is weer een nieuwe sponsor namelijk: De Vijfhoeven Zonneweering en rolluiken te Vlijmen

Groetjes Ad en Bart
posted by: Bart 2/9/2004

Eindelijk weer terug van weekendje Euro disney. Ik heb me aan mij woord gehouden en vandaag de body weer op het onderstel gewerkt. Gelukkig wat extra hulp gekregen van een Liefhebber en mischien wel deelnemer. Nu alles nog afwerken.
posted by: Bart 31/8/2004

Hallo iedereen.

Gisteren terug gekomen uit Ierland en Engeland. Prima vakantie gehad. Amsterdam-Westport lijkt me een aardig idee. Maar nu is het weer tijd om de site AdenBartDreamTeam.nl up-to-date te maken en te houden.

Groetjes enzo,
Arjan Sperber
posted by: "Webmaster" Arjan 13/9/2004

Hallo iedereen. Vanaf maandag 30 Augustus ben ik twee weekjes op vakantie. Hierdoor zal de site AdenBartDreamTeam.nl niet zo up-to-date zijn zoals wij willen. Maar, daarna zal ik mijn uiterste best doen om alles weer bij te werken. Kortom, ga vooral door met het sturen van leuke mailtjes en foto's. We verwachten natuurlijk een regen van mailtjes.  : )

Groetjes enzo,
Arjan Sperber
posted by: "Webmaster" Arjan 27/8/2004

Deze week korte week geweest. (Ga namelijk een weekendje naar Euro Disney met de familie) Hierdoor nog steeds geen tijd gehad om iets verder te komen met de auto. Ik hoop daarom lekker uitgerust terug te komen en er aanstaande dinsdag een halve dag en avond aan te kunnen werken. Als dit lukt kan hij volgende week donderdag of vrijdag weer rijden. Dan alleen nog wat uiterlijke aanpassingen en mentale voorbereiding op de rally.
Groetjes van Bart en Ad DREAM-TEAM

P.S. Alle gasten op het gastenboek bedankt voor jullie leuke en meegaande berichtjes. TOP !!!
posted by: Bart 26/8/2004

Even de zaken op een rijtje. Distributie en remmen nog klaar maken. Hierna body terug monteren. Erg druk geweest afgelopen week en weinig aan de auto kunnen doen. Ad lekker op vakantie. Er is nog een hoop te doen voor 4 september. Doe erg mijn best om alles weer op tijd in elkaar te krijgen.

Groetjes van Bart DREAM-TEAM
posted by: Bart 22/8/2004

We hebben er een vriend bij, je hoeft het maar te vragen of ze regelen het. Gisteren een radio/cd speler en vandaag een setje om in de woestijn een tubeless band te repareren. MUS en co. bedankt.
posted by: Ad 15/8/2004

Vrijdag 13 Augustus om 21:00 komt de site AdenBartDreamTeam.nl voor het eerst live op het internet.