Welkom op de website van het DREAM-TEAM. Het DREAM-TEAM gaat deelnemen aan de eerste Amsterdam-Dakar challenge. Op deze site vindt U alles over de uitdaging die wij vanaf 6 november 2004 met nog 80 andere teams zullen aangaan. Met behulp van de link "Actueel" kunt U dagelijks samen met het DREAM-TEAM het avontuur beleven. Wij zullen onze avonturen en vorderingen zowel voor, tijdens als na de trip uitvoerig beschrijven en met foto's verfraaien.

Informatie over de unieke sponsormogelijkheden vindt U terug op deze website.


Op 6 november zal de eerste editie van de Amsterdam-Dakar Challenge starten in het centrum van Amsterdam. Een reis van 6000 km binnen 3 weken zonder ondersteuning van de organisatie en met als einddoel Banjul in Gambia. De belangrijkste voorwaarden van de challenge zijn een auto van maximaal €500. Het aanpassen van de auto mag niet meer kosten dan €150.

Tenslotte moet de auto in Gambia aan een goed doel naar keuze worden geschonken of hij wordt ter plaatse verkocht en de opbrengst gaat naar een goed doel. DREAM-TEAM heeft via de stichting PICCA een schooltje in Kerre Sering, Gambia geadopteerd. Kerr Sering ligt tussen Kololi en Sukuta, op ongeveer 20 km ten westen van Banjul.

De challenge is gericht op samenwerking, doorzettingsvermogen, creatief omgaan met tegenslagen, lol hebben en genieten van de schoonheid van de woestijn.


Waar doen we het voor:

Ten eerste om een jongensdroom van Ad en Bart te verwezenlijken. Omdat we ook een bestemming voor de auto moesten zoeken kwamen we terecht bij de stichting PICCA. De opbrengst van de auto en het batige saldo van het sponsorgeld tezamen met de opbrengst van de vrienden van het DREAM-TEAM gaat naar een schooltje in Kerre Sering, Gambia waarover de Stichting PICCA zich heeft ontfermd. Wij zullen dit alles persoonlijk overhandigen aan de hoofdmeester in Kerre Sering.

Verder ondersteunen wij de Landelijke Stichting TegenZinloosGeweld. Elke vriend en sponsor krijgt een teamspeld en steunt op deze manier ook mee.


Kijk voor meer info over Amsterdam-Dakar op www.amsterdamdakar.nl.
Voor info over onze goede doelen kunt U een kijkje nemen op www.picca.be. en www.zinloosgeweld.nl.