Dag 1 - 6 nov. 893 km 9,5 reis uren

Start Amsterdam om 11 uur. Via Utrecht naar parkeerplaats Hazeldonk-west bij de grensovergangnaar BelgiŽ. Hier kunnen we voor drie weken afscheid nemen van de harde kern van supporters. Vervolgens via Parijs een stuk Frankrijk in. We proberen Limoges te halen.
Dag 2 - 7 nov. 940 km 11.5 reis uren

Vroeg op en via de Route National rijden we binnendoor naar Bordeaux. Hiervandaan nog 200 km naar de Spaanse grens. Via Vittoria, Burgos en Lerma eindigen we de dag in de buurt van Madrid.
Dag 3 - 8 nov. 670 km 7.5 reis uren

Vandaag de laatste Europese etappe. Via Granada en Màlaga naar Algecerias waar we tegen de avond aan hopen komen. In Sotogrande zullen we een hotel zoeken en de andere teams ontmoeten.
Dag 4 - 9 nov. 320 km

Vandaag in konvooi naar de ferry, die ons binnen 2.5 uur naar Tanger in Marroko brengt. Daarna door het Rif gebergte via Chefchaouen richting Fèz. Hier zien we de eerste heuvels van het Atlas gebergte. Overnachting in Fèz.
Dag 5 - 10 nov. 480 km

Marrakech wordt vandaag ons einddoel. Door de Midden Atlas via Beni Mellal hopen we tegen de avond een onderkomen in deze grote stad gevonden te hebben.
Dag 6 - 11 nov. 0 km

Vandaag een rust/inhaaldag in Marrakech. Zo kunnen we Marokko een beetje leren kennen.
Dag 7 - 12 nov. 473 km

Via de avontuurlijkste van de drie bergpassen in de Hoge Atlas, de Tiziín Test, rijden we naar Taroudant. Als we Agadir voorbij zijn gaan we via Tiznit naar Sidi Ifni. Volgens Transsahara moeten we zijn in hotel Bellevue om te slapen. Om te eten moeten we zijn bij Restaurant Le Nomad.
Dag 8 - 13 nov. 450 km

Vandaag kunnen we het rustig aan doen. De weg gaat voorbij Tan-Tan een heel stuk langs de Atlantische oceaan. Via Tarfaya gaan we naar Laayoune (El Aaiún) waar we zullen overnachten.
Dag 9 - 14 nov.540 km

Langs de geasfalteerde kustweg zakken we af naar het zuiden waar we in de buurt van Dakhla zullen overnachten.
Dag 10 en 11 - 15 t/m 16 nov.460 km

Deze etappe heeft als eindpunt Nouadhibou in Mauritanie. In deze stad zullen we weer een rust/reparatie/inhaaldag hebben.
Dag 12 t/m 14 - 17 t/m 19 nov.530 km

Vanaf hier begint het echte werk, de wegen houden hier op!!! De planning is om de 19e in Nouakchott elkaar weer te ontmoeten. Als we de kustlijn blijven volgen is het ongeveer 530 km naar Nouakchott.
Er zijn ook mensen die een andere route willen rijden. Langs de spoorlijn naar Atar en dan naar het zuiden richting grens met Senegal. Dit is alleen met de 4x4 auto's en motoren te doen. Op de 20e zal alles samen komen bij de grensovergang Rosso in Senegal
Dag 15 - 20 nov.300 km

Vandaag gaan we van Nouakchott naar de grensovergang Diama bij het grensplaatsje Rosso en daar proberen zo goedkoop mogelijk te passeren en Senegal binnen te komen. Eenmaal in Senegal zullen we doorrijden naar St-Louis
Dag 16 en 17 - 21 en 22 nov.0 km

Deze twee dagen kunnen we bijkomen van de woestijn avonturen in "zebrabar - hotel/camping" in St-Louis. Van hieruit zullen we ook wat Senegal kunnen ontdekken.
Dag 18 - 23 nov.300 km

Sommigen zullen vandaag via de strand route naar Dakar gaan. De rest zal via de verharde weg Dakar proberen te halen. Ontvangst door de Nederlandse ambassadeur. Natuurlijk ook fotoís maken bij de finish van de echte Parijs-Dakar Rally.
Dag 19 - 24 nov.350 km

Vertrek uit Dakar richting Gambia. Banjul zullen we in kolonne binnenrijden.
Dag 20 t/m 24 - 25 t/m 29 nov.0 km

Inhaaldagen en verblijf in Kerre Seringe om het schooltje te bezoeken. Ook zullen we de auto verkopen aan de Verenigde Olie Fabrieken en een feestje op het schooltje organiseren.
Dag 25 - 30 nov.

Terug vlucht naar Amsterdam